duminică, 18 octombrie 2015

Popularitatea unui job in videochat

Tot mai multe domnisoare cauta drumul spre celebritate, incurajate de vedetele autohtone care par ca obtinut popularitatea doar batand din palme. Desigur, aici nu includem artistii adevarati care sunt vedete prin meritele proprii.

Totusi, trendul ramane valabil – tot mai multe domnisoare cauta un loc de munca in videochat, in speranta ca banii castigati in acest job le vor putea ajuta sa ajunga la faima mai repede. Deis faima poate fi unul dintre rezultatele videochatului, nu acesta este scopul sau, ci bunastarea tuturor partilor participante. Pe de o parte studioul castiga, pe de o parte castiga modelele si pe alta parte castiga clientii, fiecare insa, castiga ce si cat isi doreste. Este evident de ce aceasta ”simbioza” a creat atat de mult interes.

Tocmai de aceea, s-au creat studiouri de videochat peste tot prin Bucuresti, ba mai mult unele iti permit chiar sa lucrezi de acasa. Desi nu orice domnisoara este dispusa sa lucreze in studiouri de videochat, insa se gasesc destule care sa vaneze, la propriu, un job in videochat.

Trebuie sa fii dezinvolta, in primul rand, si apoi trebuie sa stii macar o limba straina, de preferat engleza. Dupa cum observi nu am spus nimic de aspect – acesta trebuie sa fie placut, insa daca tu crezi ca nu esti destul de frumoasa, nu inseamna ca este si adevarat. Personalitatea te ajuta foarte mult si iti poate plusa mult aspectul. In plus, vei avea parte de consiliere astfel ca vei putea sa faci mici modificari la aspectul tau, pentru ca in final si tu sa fii multumita.In definitiv, este in totalitate decizia ta, iar daca te hotarasti ca vrei sa faci multi bani cu foarte putin efort, atunci poate este cazul sa iei serios in considerare un job in videoachat. Poti aplica pentru un post la Lola High Class, pe adresa lolahighclass@gmail.com sau poti sa setezi un interviu la unul dintre numerele de telefon disponibile: 0753.114.479 / 0753.114.469. departamentul de resurse umane iti sta la dispozitie oricand doresti. In plus, studioul este la doar 5 minute de statia de metrou de la Piata Unirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu